Courses

Arturo Dori

ChefArturo Dori

Biography

Autumn is coming

Type: Cooking

We now can start feeling the fragrances and the fascinating autumn colors... A weird feeling for the summer's end influence all of us... During this lesson Arturo Dori will bring us some happyness preparing three great dishes for the season!

  • Broccoli flan with parmesan cream and cruncy wafer
  • Potato gnocchi with walnuts and sage sauce
  • Roasted guinea-fowl breast with mushrooms and vegetables

What you need? Curiosity to learn.

Students are asked to arrive fifteen minutes early so that we can start the lessons on time. Courses will start at 8pm sharp. 

We regret that the courses cannot be held without the minimum number of participants. The class will be held in Italian, although the Chef speaks english too.

This course is archived

Request information for tailor-made courses

Ai sensi dell'Art.13 del D.Lgs 30 giugno 2003, n.196 i dati personali comunicati saranno trattati con modalità e strumenti volti a garantire la massima sicurezza e riservatezza e saranno utilizzati per il normale svolgimento di tutte le attività dell'associazione. I soggetti cui si riferiscono i dati personali hanno il diritto in qualunque momento di ottenere la conferma dell'esistenza o meno dei medesimi dati e di conoscerne il contenuto e l'origine, verificarne l'esattezza o chiederne l'integrazione o l'aggiornamento, oppure la rettificazione (art. 7 del d.lgs. n. 196/2003). Ai sensi del medesimo articolo si ha il diritto di chiedere la cancellazione, la trasformazione in forma anonima o il blocco dei dati trattati in violazione di legge, nonché di opporsi in ogni caso, per motivi legittimi, al loro trattamento.