Courses

Arturo Dori

ChefArturo Dori

Biography

Baccalà: Salt Codfish

Type: Cooking

The first part of the lesson will be theoretical, Arturo Dori will talk about this traditional tuscan dish.

Salt Codfish is a very healthy fish,low in fats.
The second, practical part covers 3 delicious recipes:

  • Steamed Baccalà with potato and lemon grass cream
  • Pan-seared Baccalà with Sun-dried Tomatoes, Taggiasca Olives and Oregano
  • Whipped Baccalà on White Polenta Crostini
    What you need? Curiosity to learn!
    Students are asked to arrive fifteen minutes early so that we can start the lessons on time.
    Courses will start at 8pm sharp.
    We regret that the courses cannot be held without the minimum number
    of participants.

This course is archived

Request information for tailor-made courses

Ai sensi dell'Art.13 del D.Lgs 30 giugno 2003, n.196 i dati personali comunicati saranno trattati con modalità e strumenti volti a garantire la massima sicurezza e riservatezza e saranno utilizzati per il normale svolgimento di tutte le attività dell'associazione. I soggetti cui si riferiscono i dati personali hanno il diritto in qualunque momento di ottenere la conferma dell'esistenza o meno dei medesimi dati e di conoscerne il contenuto e l'origine, verificarne l'esattezza o chiederne l'integrazione o l'aggiornamento, oppure la rettificazione (art. 7 del d.lgs. n. 196/2003). Ai sensi del medesimo articolo si ha il diritto di chiedere la cancellazione, la trasformazione in forma anonima o il blocco dei dati trattati in violazione di legge, nonché di opporsi in ogni caso, per motivi legittimi, al loro trattamento.