Courses

Arturo Dori

ChefArturo Dori

Biography

cooking with spices and aromatic herbs

Type: Cooking

The spices world is very fascinating and for the italian cooking culture still a biy unknown, so during this lesson Arturo Dori will introduce us the lesson talking about:

  • Prepare the spices for your curry
  • How to tost the spices
  • What the aromatic herbs are and how to use them

After this, we will be in charge to prepare the following recipes:

  • Veggie curry with cardamom basmati rice
  • Mung dal with yellow lentils
  • Tikka masala chicken

What you need? Curiosity to learn.

Students are asked to arrive fifteen minutes early so that we can start the lessons on time. Courses will start at 8pm sharp. 

We regret that the courses cannot be held without the minimum number of participants. The class will be held in Italian, although the Chef speaks english too.

Rates

Course for groups of 10 people

  • Rate per person € 80.00

    This course is sold out!

Request information for tailor-made courses

Ai sensi dell'Art.13 del D.Lgs 30 giugno 2003, n.196 i dati personali comunicati saranno trattati con modalità e strumenti volti a garantire la massima sicurezza e riservatezza e saranno utilizzati per il normale svolgimento di tutte le attività dell'associazione. I soggetti cui si riferiscono i dati personali hanno il diritto in qualunque momento di ottenere la conferma dell'esistenza o meno dei medesimi dati e di conoscerne il contenuto e l'origine, verificarne l'esattezza o chiederne l'integrazione o l'aggiornamento, oppure la rettificazione (art. 7 del d.lgs. n. 196/2003). Ai sensi del medesimo articolo si ha il diritto di chiedere la cancellazione, la trasformazione in forma anonima o il blocco dei dati trattati in violazione di legge, nonché di opporsi in ogni caso, per motivi legittimi, al loro trattamento.